Concurs: Concert The Asteroids Galaxy Tour - 28 martie - Fratelli Studios

[Update]: Fericita castigatoare este Raluca Pacuraru. O rugam sa ne transmita un e-mail pentru detalii.

Cu ocazia concertului The Asteroids Galaxy Tour & Moonlight Breakfast te invitam la un concurs ce are ca premiu o intrare dubla.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne dai un like & mesaj pe pagina de FB Urban Things  cu textul : The Asteroids Galaxy Tour.
Pe 26 martie la ceas de seara anuntam castigatorul.

Joi, 28 martie, incepand cu ora 20.30, Fratelli Studios (Str. Glodeni, nr.1-3) gazduieste un show live "din alta lume", recomandat de Radio Guerrilla!

De la lansarea single-urilor de debut "Around the Bend" si "The Golden Age" din anul 2008, grupul danez The Asteroids Galaxy Tour
a evoluat dintr-un un proiect "casnic" de inregistrari intr-o formatie extravaganta cu un sound futurist. The Asteroids Galaxy Tour revin cu
"Out of Frequency", un nou proiect eterogen, electrizant, ce emana aceeasi vibratie care i-a adus in lumina reflectoarelor!

Moonlight Breakfast vor imparti scena cu danezii, pregatindu-ne prin sunetele lor "retro-electro" pentru aterizarea "Asteroizilor"!
Cum ultimele lor single-uri au stationat in varful topurilor radiourilor alternative din Romania, ei sunt cel mai important nume nou al industriei muzicale din Romania!
Primul lor single a fost difuzat pentru prima data in Romania pe 12 Aprilie 2011 la Radio Guerrilla, iar prima lor aparitie a fost in iulie 2011 in deschiderea concertului Jamiroquai, in fata a 35.000 de persoane. Acea experienta a declansat o serie de evenimente ce a purtat formatia de la festivalurile Summer Well si Spirit of Burgas in 2012, la Gala Finalei UEFA Europa League sau in
studiourile Radio Superfly din Vienna!



Accesul la acest concert se face pe baza de bilet.
Pretul unui bilet este de 99 RON. Biletele pot fi procurate online de pe site-ul www.easytickets.ro sau zilnic de la
Biutiful (Str. Gabroveni, nr.6-8) si Fratelli Studios (str. Glodeni, nr.1-3).
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa office@fratelli.ro sau la numarul de telefon +4.0731.036.222.



http://www.youtube.com/user/FratelliSocialEvents 

0 comentarii: