Biletele On Air Music Awards doar prin Eventim



Începând de astăzi, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la cea mai exclusivistă gală a showbiz-ului authoton. On Air Music Awards va avea loc în data de 15 aprilie la Teatrul Național din București, premiind toate categoriile de profesioniști care activează în Industria Muzicală Românească, într-un spectacol grandios, la standarde internaționale. Intrarea se va face pe bază de invitație, singura excepție fiind reprezentată de cele 100 de bilete ce sunt disponibile începând de azi prin Rețeaua Eventim.

Cei care doresc să ocupe cele 100 de locuri VIP trebuie să plătească echivalentul în lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest preț nu ține cu prioritate de numărul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabilă: fondurile obținute prin vânzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achiziţionarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzică din Bucureşti.

Organizatorul On Air Music Awards, Star Management, a anunțat primele nume ale artiștilor care vor concerta în seara galei: Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, cărora li s-au adăugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band şi Alina Manole. Alte nume li se vor alătura în curând.

Biletele pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/on-air-music-awards-bucuresti-teatrul-national-310720/event.html.

0 comentarii: