Astero si Flesh Rodeo live in Club Panic - 22 martie

ASTERO ✦✧ FLESH RODEO
Open doors: 21.00
Intrare: 10 lei
✦ ✧
Astero vine de la expresia "emotional range of a tea spoon".
”Asta e intotdeauna prima intrebare care ne e adresata si asta e raspunsul: accentul e pe a, nu pe e.”

Povestea lor incepea candva prin 2008-2009. ”Am trecut si prin toate chestiile obligatorii pentru orice trupa - schimbari de membri, de sali, de scule, de stil - si ne-am schimbat si reinventat de cate ori a fost nevoie pana ne-am linistit in sfarsit si am gasit formula despre care simtim ca este castigatoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas si Vlad la chitara.”

Astero este o combinţie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge. De-a lungul timpului, trupa a fost invitata sa concerteze alaturi de Alternosfera,OCS, Luna Amara si White Walls si au participat la cateva festivaluri nationale de profil (ex. Bucovina Rock Castle).

” Am plecat la drum sustinand rebel ca vrem sa cantam doar ceea ne place si sperand timid ca are sa le placa si altora si acum, dupa un album
( Voi, noi si maimutele ) si un EP ( Visele nu mai ajung) , multe concerte si multa munca, suntem bucurosi sa vedem ca nu am sperat degeaba.”

Anul 2013 le va aduce lansarea celui de-al doilea album: Circles.
www.astero.ro
✦ ✧
Flesh Rodeo este o formatie de alternative-metal din Bucuresti, alcatuita din Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitara), Alexandru Zamfir (chitara), Adrian Iosif (bas) si Bogdan Horodnic (tobe). Bazele trupei au fost puse inca din 2008, dar line-up-ul s-a definitivat de abia la sfarsitul anului 2010, primul concert fiind sustinut in luna martie a anului urmator. Teodor Antim, primul basist Flesh Rodeo, a parasit trupa in 2012, fiind inlocuit la scurt timp de Adrian Iosif, membru si in formatia Tragic.

Pana in prezent, formatia a sustinut 40 de concerte, alaturi de nume precum Luna Amara, White Walls, Alternativ Quartet, Coma, Implant Pentru Refuz, Karma To Burn sau Point Blank. Printre acestea s-au numarat aparitii in cadrul evenimentelor: "B'estfest" (scena "Fabrica de Rock", 2012), "Conventia Internationale de Tatuaje" (Turbohalle, 2012), "The White Rabbit and The Black Magic" (Sala Polivalenta, 2012) sau "Nicusor Dan Experience" (Arenele Romane, 2012). Tot in 2012, formatia a ajuns pana in finala concursului "Trofeul Club A - Avanpost Rock".

In 2013, Flesh Rodeo va lansa primul album de studio, intitulat "Tellurium-128", inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache.

www.facebook.com/fleshrodeo

0 comentarii: