11 ani de Expirat


ÎNCĂ TINERI ŞI NELINIŞTIŢI
Episodul 4018...adică împlinim 11 ani de Expirat
 
http://www.youtube.com/watch?v=_ZKq55BB7uU
 
Joi, pe 11 aprilie, Expirat împlinește 11 ani de la deschidere!
 
Ne întâlnim pe platourile din Brezoianu 4 cu personajele principale favorite, King Size Drinks, vedetele fiecărei seri de joi, long drinks de 0,6 litri la preţ de 0,3 litri, toată noaptea.
 
Şi ca să ne sărbătorim cum trebuie, facem loc unei apariții surpriză: în rolul de Nu Știi Ce Te-a Lovit, la intrare, vă așteptăm cu un voucher gratis cu dublă personalitate: Jumătate Tânăr, Jumătate Neliniștit
 
Ia-ți Jumătatea Tânără, în Expirat, sub forma unui shot special preparat pentru ocazie și tocește-ți tenișii pe muzicile lui Matei, Ștefan, George C. și Coty.
 
Sau vino la ”Secția Agitați”, cu Jumătatea Neliniștită, pentru un shot la fel de neliniştit, unde maniacii de serviciu NotSoCommonDJ și The Basstard vin cu K-Lu...AltOm și Meeloox să pună în scenă cele mai intense 8 ore din istoria Expiratului.
 
Prezenţa ta este obligatorie!
 
În rolurile principale:
 
K-Lu (Timişoara)
www.soundcloud.com/k-lu | www.youtube.com/vinylmic
 
Alt Om
www.mixcloud.com/altomro
 
Meeloox
www.soundcloud.com/meeloox
 
NotSoCommonDJ
www.soundcloud.com/notso-commondj
 
The Basstard
www.soundcloud.com/basstardsro
 
Ştefan
www.expirat.org/dj-294-Stefan.html | www.mixcloud.com/stefananeculaesei
 
Matei
www.expirat.org/dj-356-Matei.html
 
 
Coty
www.soundcloud.com/coty
 
O peliculă susţinută de King Size Drinks Night, seara care iţi aduce cele mai populare băuturi din Expirat în porţii duble în fiecare joi.
 
Nici-un pahar de Surubelniţă. Vodka Tonic sau Cola, Cuba Libre, Bloody Mary, Whiskey Cola, Gin Tonic, Campari Orange, Long Island Ice Tea, Mojito Cuban Style sau Applesinth nu a fost rănit în timpul filmărilor.
 
Intrare liberă
Ora: 22:00

www.expirat.org

0 comentarii: