Spectacolul Fire of Anatolia revine la Bucuresti

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la Bucureşti pe 17 mai, la Sala Palatului, cu superproducţia ce poartă numele companiei. Organizator: Events.
Una din cele mai mari şi mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia este un proiect unic, care-şi trage seva din mitologia şi cultura anatoliană. Fascinantul spectacol cu acelaşi nume aduce pe scenă 55 de dansatori, muzică, strălucire, lumină, culoare, sute de costume elaborate, creionând într-o cheie modernă folclorul şi dansul popular din toate regiunile Turciei. Împărţit în două acte, showul ilustrează fragmente din istoria Mesopotamiei şi Anatoliei şi este o expresie vizuală a luptei dintre libertate şi sclavie, dintre lumină şi beznă. Tot ce aparţine Anatoliei prinde viaţă în acest regal coregrafic fabulos.
Un adevărat fenomen internaţional, trupa Fire of Anatolia a susţinut reprezentaţii în mai mult de 85 de ţări, în fața a peste 20 de milioane de spectatori. Compania deține două recorduri înscrise în Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audiență, 400 000 de persoane în Eregli, Turcia.
Pe 17 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intră în vanzare începând de joi, 21 februarie, şi sunt disponibile la preţurile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300  de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Şapte Seri, Adevărul, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro.

0 comentarii: