Panic Club: Les Elephantes Bizzares - 2 martie

O turma de elefanți romani cu nume in franceza, care canta in engleza. Bizar, nu?
Nu va panicati! Veniti sa-i ascultati!

Sambata 2 martie /Ora 21.00
Intrare: 15 lei / club Panic! FB event

Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare.
Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.
Trupa a devenit faimoasă grație piesei ”Hello (Says The Devil)”, lansată în 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu “The Boys”, “Have No Fear” si “Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.
Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette și Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Dupa lansarea in 2012 a single-ulului Nu Ma Opri, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie.
Insotita de un clip, piesa este prima încercare a elefanților de a cânta în limba română si anunta cu mare alai lansarea unui nou album în primăvara lui 2013.

www.leselephantsbizarres.com/ www.facebook.com/leselephantsbizarres www.myspace.com/leselephantsbizarres www.last.fm/music/Les+Elephants+Bizarres

Les Elephants Bizarres sunt:
Ștefan Matei (voce), Cătălin Rădoi/ Proka (voce și chitară), Hasan Nabulsi (bass), Claudiu Știrbei (tobe) și Nicolae Cazacu/ Nae(synth).

In deschidere vor canta prietenii de la HALO www.facebook.com/HALO.OfficialPage?ref=ts&fref=ts

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura ( fosta locatie a clubului Control).
www.facebook.com/clubpanic

0 comentarii: