Expirat: Alternativa - Concert East Roots - 6 martie

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 6 martie cu East Roots, in concert

Miercuri pe 6 martie, Alternativa iti aduce pe scena din Expirat un live-act care sparge barierele dintre genurile muzicale: EAST ROOTS – in concert.

East Roots nu este doar o trupa, este un concept adus la viata de un grup de muzicieni cu experienta in genuri muzicale foarte diferite, care variaza de la Jazz si muzica clasica la Dub si Rock: Bogdan Filipeanu (Mistah B) – voce, Mihai Para – baterie, Laur Iftene – bas si sitar, Mihai Stanescu – clape, Cristian Scurtu – chitara, Adelin Dragu – percutie si Sorin Nicolescu – trompeta. S-au infiintat in 2009 in Bucuresti si s-au afirmat pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou, imposibil de etichetat fiindca imbina cele mai surprinzatoare elemente: Drum&Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental). Au castigat locul III la concursul Stufstock 2010, au sustinut concerte pe scene de festival la IIFF, Street Delivery sau Ursus Evolution Tour, au avut un turneu in toata tara si au cantat in deschiderea Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie sau Dubioza Kolektiv. In 2012 au lansat primul album, intitulat „From The East To The West” – o combinatie de stiluri specifica trupei: Dub, Rock, Rocksteady, Balkan-Folk, ce rupe tiparele si le combina sub acelasi sound general Reggae.

https://www.youtube.com/watch?v=Lz_j4vcOjnE„Just For My People” - videoclip oficial
https://www.youtube.com/watch?v=XedvhjSO8_s – East Roots @ GuerriLive
Albumul „From The East To The West”  se asculta aici http://eastroots.ro/category/audio

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei un shot inclus. Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: