Eventim: Bilete la spectacole prin Romtelecom

In aceasta saptamana debuteaza parteneriatul dintre Romtelecom si Eventim, prin oferirea unui nou canal de suport si rezervare de bilete, in premiera in Romania.

Lider european pe piața de ticketing, Eventim cauta in permanenta noi solutii pentru a fi aproape de public si pentru a oferi cele mai bune servicii, variantele cele mai confortabile de achizitionare a biletelor la spectacolele din tara si din strainatate.

Impreuna cu Romtelecom, Eventim ofera in premiera, un nou canal pentru informatii despre evenimentele din reteaua Eventim si rezervari de bilete, prin intermediul unui call center Romtelecom deja existent.

Noul canal este disponibil la numarul 1951, oferit de Romtelecom, disponibil din orice retea de telefonie fixa sau mobila. Serviciul “1951 Informatii Diverse” este unul premium, functional in reteaua Romtelecom de peste 35 de ani, care se diversifica in permanenta, si la care se pot obtine informatii diverse, de la starea vremii sau cursul valutar, iar de astazi, se pot afla si informatii despre evenimentele organizate de Eventim.     

In prezent, biletele Eventim sunt disponibile in intreaga tara prin magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online prin www.eventim.ro. Odata cu lansarea acestei facilitati, prin intermediul serviciului Romtelecom de tip call center, rezervarea de bilete se va face prin intermediul unui simplu apel telefonic.

 „Intr-o lume in continua miscare, serviciul Informatii Diverse este o foarte rapida si accesibila sursa de informatii utile. Ne-am propus sa dezvoltam in continuare acest serviciu, ca urmare a cererilor tot mai variate ale clientilor nostri, iar prin parteneriatul cu Eventim facem un pas important in acest sens,” a declarat Olaf Lausen, director Dezvoltarea Afacerii, Romtelecom.

Valentin Vasiloiu, director executiv Eventim Romania: “Prin natura serviciului nostru, oferim distractia, relaxarea, moduri de petrecere a timpului personal, cel mai important timp pentru fiecare dintre noi. De aceea, trebuie sa gasim metode adaptate pentru a oferi optiuni facile, dialog deschis, o legatura cat mai stransa cu publicul. Partenerii nostri strategici ne ajuta si ne sustin in acest demers.”

La numarul 1951, Serviciul Informatii Diverse al Romtelecom, sunt oferite informatii referitoare la cursul valutar, rezultatele loto, codurile postale, farmaciile non-stop, prognoza meteo, informatii despre trafic, mersul autocarelor si autobuzelor, rutele nationale si externe ale mijloacelor de transport, taxiurile din toata tara, evenimentele culturale, programul teatrelor si al muzeelor, horoscop, reteta culinara a zilei. Mai multe detalii despre Serviciul Informatii Diverse al Romtelecom sunt disponibile pe www.romtelecom.ro

0 comentarii: