Concertul The Animals and The Troggs - reprogramat

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau sa-l sustina pe 26 februarie in Hard Rock Cafe Bucuresti a fost reprogramat sub forma a doua spectacole distincte, pe 12 si 23 mai 2013. Programul evenimentului a fost modificat intrucat unul dintre membrii trupei a anuntat in ultimul moment ca nu mai poate ajunge pe 26 februarie la Bucuresti.

Rock Events si Rock Artist Management  vor aduce legendarele trupe in Hard Rock Cafe in cadrul  a doua concerte speciale. Astfel, The Troggs  vor sustine un show in data de 12 mai 2013, iar The Animals &Friends  se intorc  pe scena din Bucuresti  pe 23 mai, in Hard Rock Cafe, alaturi de invitati speciali.

Biletele achizionate pentru data de 26 februarie  vor fi valabile pentru ambele concerte programate si vor beneficia de cele mai bune locuri. Cei care doresc sa returneze biletele cumparate online sau de la Hard RocK Cafe pentru concertul din 26 februarie, isi pot recupera banii de la punctele de vanzare de unde au fost achiziționate, incepand cu data de 4 martie 2013.

Biletele pentru concertele din 12 si 23 mai vor fi disponibile la Hard Rock Cafe incepand cu data de 4 martie, la urmatoarele preturi:

-       60 lei (cu loc) – pana in ziua concertului
-       40 lei (in picioare) – pana in ziua concertului
-       50  lei în picioare si 80 lei cu loc – in ziua concertului

Ne cerem scuze publicului pentru neplacerile create.

0 comentarii: