Concert Chinawoman in Bucuresti - 22 februarie

Chinawoman concertează pentru a treia oară la București în Club Why Not, vineri,22 februarie 2013, ora 22.00, după succesul din luna mai de la inaugurarea ediției Bucharest Biennale 5.
Un concert eveniment la invitatia Rock Events.
Chinawoman este Michelle Gurevich, o muziciană cu origini rusești, născută în Canada. Provenind din cartierul rusesc din Toronto, fiica unei balerine și a unui inginer din Leningrad, a crescut ascultând colecția de discuri sovietice a părinților și muzica anilor ‘70.

Cu un cerc de ascultători extins în Austria, Franța, Elveția și Olanda, mutarea în Berlin a fost un moment marcant pentru Chinawoman ca trupă ce concertează live, evoluând de la show-uri mici în Toronto, la cel de-al doilea solo show european, cu peste 800 de participanți la o apariție. Astăzi, Chinawoman poate aduna și 2000 de oameni la un concert. De alfel ea a cântat cu Patrick Wolf sau alți muzicieni de marcă.
Al doilea album, Show me the face (2010) s-a inspirat din baladele europene, relevând fundațiile stilului său. Decadent, dramatic, dar și cel mai serios, melodiile sunt simple, dar precise, iar clapele vintage și sintetizatoarele oferă o interpretare solitară a unei experiențe grandioase, iar vocea din prim plan livrează teme familiare, dar imposibil de punctat în marea de cântece europene. Un gen bazat parțial pe elemente melodioase și de stil, dar mai mult o abordare specifică, fatalist-celebratorie a compoziției de versuri.
Ultima apariție Chinawoman, To be with others (2012) este o audiție mai fresh decât stilul emoțional punctat în celelalte două albume anterioare. Precizia similară lui Cohen este susținută de un beat subteran mai profund, de sintetizatoare mai grave și asemenea materialelor sale anterioare, a fost scris și înregistrat de Chinawoman la ea acasă.
 despre Chinawoman in presa internationala

„A rezista magiei cuceritoare a lui Chinawoman este în zadar...nu seamănă cu nimeni și este atât de îndepărtată de lumea pe care o credem nesăbuită, încât ea pur și simplu există.”
Felix Sandalov – Billboard Magazine

„Misterioasă, neînțeleasă și elegantă.”
Kevin Hegge – Now Magazine

„Încă de la prima notă Chinawoman îți cucerește sufletul – aceeași melancolie care rezonează cu sufletul rus - și nu dispare niciodată.” Andrei Buharin – Rolling Stone

Prețul unui bilet este de 40 de lei și se poate achiziționa online la www.rockevents.ro
sau în numerar în Club Why Not, începând cu data de 11 februarie 2013, ora 14.00.Biletele sunt in numar limitat.
Chinawoman
www.chinawoman.ca
Ultimul single:

Facebook event
https://www.facebook.com/events/486956431339431/?ref=notif&notif_t=plan_admin_added
Un eveniment susținut de Rock Events  și Club Why Not
Str. Turturele 11
www.clubwhynot.ro
Cu contribuția  Rock Events.

0 comentarii: