Celelalte Cuvinte - Trup si suflet - acustic la Sala Palatului

Dupa succesul inregistrat cu spectacolul aniversar "30 de ani", trupa-legenda a rock-ului românesc se intoarce pe scena Salii Palatului din Bucuresti, unde, in premiera absoluta, Celelalte Cuvinte prezinta concertul de rock acustic: "Trup și Suflet.

In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetitii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.

Totul s-a rafinat in timp, iar astazi, Celelalte Cuvinte isi demonstreaza din plin maturitatea. E momentul potrivit ca experienta si maiestria acumulate de-a lungul timpului sa fie expuse intr-un mod curajos si de-o potriva elegant, interesant si in acelasi timp distins, un eveniment "aristROCKrat".

Conceptul concertului acustic prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera diferita. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie va fi intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop.

Ineditul abordarii se va face simtit nu doar in plan muzical. Cu note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup si Suflet” - un spectacol dedicat maretiei muzicii.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor variaza in functie de pozitionarea in sala, astfel: Categoria 1 - 130 lei, Categoria 2 – 90 lei, Categoria 3 – 70 lei, Categoria 4 – 50 lei.

Sustinut de Farmaciile Dona.
Prezentat de ROCK FM.
Recomandat de Miscarea de rezistenta, Proges si Admirabil•Net.
Partener: Hotel Răzvan.
O producţie Gala MGMT&PR.

0 comentarii: