A Vision of Mercury - doua seri la rand in Hard Rock Cafe

Datorita interesului sporit al publicului si cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunţa programarea unei reprezentaţii suplimentare a showului A Vision Of MERCURY. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la Hard Rock Cafe.

Scena din Hard Rock Cafe ii va aparţine lui Joseph Lee Jackson atat pe 1 cat si pe 2 martie. In fiecare din cele doua seri protagonistul va aduce in faţa spectatorilor un  show dinamic, plin de hituri QUEEN, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.


Showul A Vision Of MERCURY face, de 15 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury. Pe 1 si 2 martie il puteţi vedea la Hard Rock Cafe, intr-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Pentru reprezentaţia A Vision Of Mercury programata pe data de 2 martie se pun in vanzare trei categorii de bilete:
Categoria VIP - 120 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)
Categoria I – 60 lei – loc la masa in faţa scenei
Categoria 2 – 40 lei – loc la mese, in sala

Biletele pentru cele doua reprezentaţii A Vision of Freddie Mercury, programate pe 1 si 2 martie, sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro
  
Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

0 comentarii: