Spectacol de adio Vaya con Dios : ultimele 1000 bilete

Un concert-eveniment: Vaya con Dios cântă pentru ultima dată la Bucureşti pe 15 martie, în cadrul turneului prin care belgienii se retrag de pe scenă - “Farewell Tour 2013”. În acest moment, biletele la categoria VIP sunt epuizate. În total, mai sunt disponibile mai puţin de 1000 de bilete la showul de la Sala Palatului din Capitală. Concertul este organizat de Events.
Fanii români sunt chemaţi să voteze pe site-ul oficial al formaţiei piesele pe care vor să le audă în concertul de adio. Până acum, conform voturilor exprimate, în topul spectatorilor din Bucureşti  conduc detaşat Puerto Rico (de pe albumul Vaya Con Dios, 1987), Pauvre Diable (The Ultimate Collection, 2006) şi Heading for a Fall (Time Flies, 1992).
Cu un sound dominat de influente gispy şi accente fracofone, Vaya Con Dios este una dintre cele mai de success trupe ale anilor ’90. Greu de încadrat într-un anume gen, muzica lor curge pe omniprezenta chitară de flamenco, care îi dă aerul fierbinte şi latin; se înfăşoară în jurul vocii versatile a solistei Dani Klein, cu melodii în engleză, franceză, spaniolă, toate cântate cu un accent franţuzesc abia sesizabil şi totuşi irezistibil.  Cu “Farewell Tour 2013”, Vaya con Dios pune punctul final unei glorioase cariere de 27 de ani.  Trupa a înregistrat până acum vânzari de peste 7 milioane de albume şi 3 milioane de single-uri şi este cea mai cunoscută trupă belgiană la nivel internaţional.
Pe 15 martie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 250 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Un eveniment recomandat de Magic FM şi susţinut de Prima TV. Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Şapte Seri, Adevărul, Caţavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ. 

0 comentarii: