Radu Beligan - Confesiuni despre viata si arte - 30 ianuarie

Un artist fenomenal, o reprezentatie emotionanta, un spectacol autobiografic impresionant! RADU BELIGAN va invita la CONFESIUNI DESPRE VIATA SI ARTA, pe 30 ianuarie la Palatul National Al Copiilor.
Ajuns la o varsta venerabila, cu un destin fascinant si o cariera impresionanta, Radu Beligan si-a asumat in decursul timpului rolul de actor, profesor, regizor, director de teatru si scriitor. Iar acum toate aceste experiente iau forma „Confesiunilor:” Maestrul aduce in fata publicului intamplari, si trairi remarcabile, ce si-au pus amprenta asupra existentei sale. Pagini din viata actorului se succeda asemenea unor tablouri cu parfum de epoca, iar personajele zugravite in nuante pastel ies la rampa chemate de amintirile si cugetarile sale: Lucia Sturdza Bulandra,  Alexandru Giugaru si George Vraca sunt cativa dintre eroii ce anima Confesiunile, iar istorisiri ce ii au in prim plan  pe Tolstoi, Cehov, sau Laurence Olivier, intregesc retrospectiva.   

CONFESIUNI DESPRE VIATA SI ARTA este spectacolul ce prilejuieste intalnirea cu RADU BELIGAN in postura de martor al istoriei, la ora marturisirilor.

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

In decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Palatului Naţional al Copiilor şi pentru urmatoarele reprezentaţii:

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 27 ianuarie – doua reprezentaţii: ora 16.00 şi ora 19.00
Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biris, Andreea Sofron) – 29 ianuarie ora 19.00
Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

Iar primele zile de primavara calendaristica aduc, tot la Palatul Copiilor, o noua serie de spectacole, pentru care biletele sunt deja in vanzare:

Podu (Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivaşcu) – 2 martie, ora 19.00
O noapte furtunoasa (Luminita Erga, Niculae Urs, Silviu Biris, Alina Berzunteanu, Alexandru Georgescu, Vlad Zamfirescu si Simona Popescu) – 3 martie ora 19.00
Menage A Trois ( Ioan Isaiu, Liviu Vârciu, Ionela Nedelea) – 4 martie ora 19.00

0 comentarii: