Promotie pentru concertul Mungo Jerry

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe hitul “In The Summer Time”. De maine, 8 ianuarie, pana duminica, 13 ianuarie, cei care vor sa ia parte la intalnirea cu trupa ce a scris o pagina importanta in istoria muzicii au sansa sa achizitioneze bilete la preturi speciale: doar in perioada mentionata mai sus biletele din categoria I (loc la masa) se gasesc la preţul  de 80 RON, iar biletele din categoria II (fară loc, in faţa scenei) se comercializeaza la preţul de 50 RON.

Dupa aparitia piesei “In The Summer Time” bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat “Mungomania”, o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

 “In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

Hitul “In The Summer Time”, va rasuna pentru prima oara pe o scena din Romania, in interpretarea originala, pe scena Hard Rock Cafe, in seara de 25 ianuarie. Concertul va insemna o intalnire unica cu o legenda a rockului britanic si sansa de a asculta live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I'm In Love”, “Let's Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc
Concertul marcheaza cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe sunt in vanzare 3 categorii de bilete:

Categoria VIP - 400 RON (intalnire & poza*  cu artistul, afis & CD cu autograf)
Categoria 1 - 80 RON loc la masa
Categoria 2 - 50 RON – bilete fara loc, in fata scenei

 *  Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: