Panic Club: People of the Sunday - Marika & Moonsound

Duminica 20 ianuarie revarsa vibe-uri electronice in club Panic! Invitati speciali la pupitrul de dj sunt Marika si MoonSound.

Florin Marica aka Marika este unul dintre putinii promoteri romani care s-au implicat in fenomenul muzical undergound din anii ’90. Inca din 1994, Florin a promovat cele mai noi si cele mai nonconformiste genuri muzicale ale vremii, in calitate de producator al unor emisiuni radio (la Activ FM, Pro FM, Dance FM, etc) si TV (la Atomic TV) de succes.
De-a lungul timpului, Marika si-a castigat o pozitie interesanta pe scena muzicii electronice, fiind un mare sustinator al talentelor autohtone, dar si al unor artisti internationali plini de originalitate, descoperiti prin colaborarea cu diverse case de productie independente. Set-urile sale energizante l-au propulsat in cariera de dj, petrecerile prezidate de el fiind printre cele mai bine cotate in zona de clubbing romaneasca. Numele sau este asociat si cu Selectro, un brand cu care s-a facut remarcat pentru live mix-uri, dar si ca promoter pe scena tehno si house.
www.soundcloud.com/dj-marika
www.facebook.com/marika.florin

Bogdan P. Mihai aka MoonSound a fost intotdeauna fascinat de sunetul alternativ si muzica electronica. MoonSound vine sa reprezinte si sa completeze aceeasi lume a undelor radio ”electrizante” si a party-urilor rezidente in diverse cluburi.
www.soundcloud.com/moonro
www.facebook.com/djmoonsound

Intrare libera.
FB event

0 comentarii: