O categorie de bilete epuizata pentru concertul Divna & Dan Puric

Biletele din categoria 3 pentru spectacolul extraordinar de Paste care ii va reuni pe scena Ateneului Roman pe DIVNA LJUBOJEVIC & DAN PURIC deja s-au epuizat.

Organizatorii informeaza: “DIVNA, voce ingerilor, este o prezenta foarte asteptata la noi in tara, iar evenimentul din 28 aprilie va insemna prezenta artistei, in premiera, la Bucuresti. Interesul publicului pentru acest eveniment, ce ii aduce pe aceeasi scena pe DIVNA si DAN PURIC intr-un spectacol cu inalta rezonanta spirituala este foarte mare, astfel ca estimam si epuizarea biletelor din categoria 2, in cateva zile.

Pe 28 aprilie la Ateneul Roman doua nume de prestigiu, , se intalnesc pentru a celebra prin actul artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei, Invierea lui Hristos.

DIVNA LJUBOJEVIC, supranumita si vocea ingerilor, este un simbol al Serbiei, tara in care a cunoscut consacrarea in postura de solist, dirijor si pedagog, iar ca soprana este apreciata la nivel mondial. Alaturi de corul Melodi, pe care l-a fondat in 1991 si care o va insoti in Romania, Divna abordeaza un repertoriu de inspiratie sacra si spirituala, ce variaza de la pasaje din lucrari antice, la compozitii contemporane. In aceasta formula Divna a sustinut reprezentatii in lumea intreaga. 

DIVNA este cunoscuta in lumea intreaga pentru abordarea muzicala de o puritate desavarsita, pentru claritatea tonalitatii si pentru coloratura vocala iesita din comun.  

Cariera DIVNEI este presarata cu elemente notabile: nascuta in 1970, DIVNA s-a lasat de mica furata de tainele muziicii sarbesti, rusesti si original bizantine. Si-a desavarsit pregatirea la Colegiului de Muzica Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licentiat al Academiei de Muzica din Novi Sad. A dirijat, inca de la varsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad si s-a remarcat in postura de cel mai tanar dirijor al Primei Societati Corale – formatiunea corala cu cea mai indelungata istorie din spatiul sarbesc. Divna Ljubojevic este in prezent dirijor al Ansamblului Melodi.

Calitatile vocale deosebite ii permit DIVNEI sa isi asume postura de solist, atat in piese bisericesti cat si in pasaje de opera. Iar nu in ultimul rand, artista se remarca si ca pedagog, predand solfegiu si cantare corala in cadrul Academiei de Muzica Amilly din Franta, Olanda si Marea Britanie.

La randul sau, DAN PURIC este un nume prestigios al scenei romanesti. Actor si regizor indragit, DAN PURIC a initiat Conferintele inca din anul 2009, pentru a veni in sprijinul unor demersuri caritabile si pentru a aduce mai aproape de publicul sau morala crestina.

Spectacolele sale, Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele si Don Quijote, au fost reprezentate in mai multe tari, iar reprezentatiile de pantomima au fost transmise de televiziunile BBC, Belfast Royal College, 3 SAT Frankfurt si RTL Luxemburg.

Pentru spectacolul extraordinar de Paste sustinut de DIVNA si Dan Puric mai sunt in vanzare 2 categorii de bilete:
Categoria I – 250 RON
Categoria II – 200 RON

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro

0 comentarii: