Kristal: Eivissa Sounds cu Manu Gonzales - 1 februarie


‘EIVISSA SOUNDS’  propune o evadare urbana catre insula alba care nu doarme niciodata – vineri, 1 februarie la Kristal Club, alaturi de  unul dintre cei mai ‘in the hype’ rezidenti ai Privilege IbizaMano Gonzales. Tanarul producator nascut si crescut in Ibiza, va fi sustinut in pupitru de veteranul Raoul si new comer-ii Alin Stoica si Audiopulse.


La cei 21 de ani ani, Manu Gonzales este un ‘icon’ in viata de noapte de pe insula, fiind o prezenta frecventa in pupitrul unor cluburi célèbre precum Space Ibiza, Pacha Ibiza, Privilege Ibiza, Es Paradis, Blue Marlin.  Castigatorul Ibiza Newcommer DJ inca din 2010, colaborator al Ibiza Global Radio si Ibiza Sonica Radio, rezident The Face of Ibiza, Manu Gonzales ne-a aratat in 2012 ca este un artist promitator.  

Piesa  ‘Don’t you want to know’ de pe rimul sau EP’ Nuera’,  scos la label-ul berlinez Nathural Rhythm, in prima jumatate a lui 2012, se bucura déjà de suportul unor nume importante precum  Luciano , Richie Hawtin,  Marco Carola, Dj Sneak.

See you on the island! EIVISSA SOUNDS  w/ MANu GONZALES * RAOUL * ALIN STOICA * AUDIOPULSE 

INTRARE

FREE ENTRY  >>  PANA LA 12:00

20 LEI  >>  DUPA 12:00

LINE-UP COMPLET

MANU GONZALES [PRIVILEGE /Face of Ibiza]


RAOUL

ALIN STOICA [Double Damage]



AUDIOPULSE [Funky Business]





KRISTAL CLUB

Regina Elisabeta nr. 34

✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84

www.clubkristal.ro

0 comentarii: