Florin Piersic - aniversare cu doua reprezentatii Straini in Noapte

Florin Piersic isi va aniversa pe 27 ianuarie ziua de nastere. Actorul, al carui nume se identifica cu nenumarate personaje simbol din teatrul si filmul românesc, a ales sa serbeze in maniera care i se potriveste cel mai bine unui artist: pe scena, alaturi de publicul sau.

Asadar, duminica 27 ianuarie Florin Piersic ii asteapta pe cei care il indragesc, la piesa „Straini in noapte,” in care o are ca partenera pe Medeea Marinescu. Doua generatii ale scenei lirice, doua personaje imprevizibile,  un recital actoricesc plin de savoare si haz pe scena Palatului National al Copiilor. 

„Straini in noapte” este o comedie romantica, in care se imbina rasturnarile de situatie, minciuna si seductia, dar si o lectie despre trecerea timpului. Florin Piersic da viata personajului Pierre, un om care simte ca nu a reusit sa realizeze tot ce si-a propus in viata, iar Medeea Marinescu o joaca pe Julietta, o femeie care stie ce vrea. Când drumurile personajelor se intersecteaza, fiecare descopera ca are asteptari diferite de la celalalt, fapt care duce la dezvaluirea unui lant de secrete.  

Piesa este fascinanta, nu numai datorita distributiei, ci si gratie solutiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care mentin spectatorul intr-o asteptare febrila pâna la aflarea deznodamântului povestii.

Datorita interesului sporit al publicului fata de acest spectacol, pe 27 ianuarie la Palatul National al Copiilor se vor juca doua reprezentatii: prima cu incepere de la ora 16.00, iar a doua de la ora 19.00. 

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vânzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

In decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt asteptati la Palatului National al Copiilor si pentru urmatorele reprezentatii:

Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biris, Andreea Sofron) – 29 ianuarie ora 19.00
Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00
Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

0 comentarii: