Seara Tangoului Retoric la Festivalul Om Bun

In decursul unei cariere de peste 30 de ani Vasile Seicaru a oferit publicului nemumarate compoziţii proprii ce si-au castigat statutul de slagare si au delectat mai multe generaţii. Printre acestea se numara:  “Aruncarea in valuri”, “La adio”, “Antiprimavara”, “Actorul”, ( toate pe versuri de Adrian Paunescu ), “Dragostea  destin stravechi”, “Citeste numai la final”, “Tango retoric”, “Imbraţisarea marii”, “Domnule maior”, “Viaţa-i viaţa.  banu-i ban”, “Din prea mult  sau prea puţin”, “Copilul de pripas”, “In orasul cu floare de tei.”

Evandro Rosetti, o prezenţa draga celor care au cunoscut zorii folkului romanesc, revine la Bucuresti pentru a fi prezent pe scena celei de a douazeci si doua ediţii a Festivalului Naţional de Folk OM BUN.
In seara de 19 decembrie ii veţi revedea si pe Doru Stanculescu, Adrian Ivaniţchi
si Adrian Sarmasan

Pentru celelalte doua seri ale Festivalului programul este urmatorul:

17 decembrie:
Nicu Alifantis
Alexandru Andries
Andrei Paunescu & trupa Totusi
Florin Sasarman
Walter Ghicolescu

18 decembrie:
Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Serban
Catalin Stepa

Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci indragite a folkului autohton: Maria Gheorghiu

Pentru Festivalul Naţional de Muzica Folk Om Bun sunt in vanzare bilete valabile pentru o zi, in valoare de 80 RON si abonamente valabile pentru toate cele trei zile, in valoare de 200 RON.

Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

0 comentarii: