Regal Vienez - concertul simfonic la care public e parte din show

REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinara a reprezentatiei, orchestra cucereste spectatorii, care se transforma în parte activa a reprezentatiei, animand cu aplauze furtunoase evolutia spectacolului.

Dirijorul Daniil Zaharov explica: “publicul din Romania este incredibil de receptiv. Se întampla adesea ca spectatorii sa fie cei care dicteaza tempoul spectacolului, eu nefacand decat sa duc mai departe spre orchestra indiciile lor.

Daca va este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeti spectacolul REGAL VIENEZ, care va avea loc pe 24 decembrie pe scena Teatrului National din Bucuresti. Valsurile, dar si ale secvente muzicale bine cunoscute, vor prinde viata sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov,   într-o interpretare care va deborda de pasiune si culoare.

REGALUL VIENEZ va fi insufletit de vocea vibranta a Marinei Raddis – Prim solista a Operei Nationale din Chisinau, iar împreuna cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în tara noastra binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine pentru a zecea oara în tara noastra în aceasta iarna. Condusa de dirijorul Daniil Zaharov si de concert maestro Natalia Negruzza  din Moscova, orchestra internationala compusa din 27 de instrumentisti de prima clasa va întreprinde un turneu în marile  orase europene. Spectacolul va ajunge si în 10 orase din Romania, topind fiorii de gheata cu ritmuri muzicale  de o frenezie si o buna dispozitie aparte.

Turneul national va cuprinde urmatoarele orase:

20 decembrie - BARLAD  - Sala Teatrului
21 decembrie -  TULCEA - Sala Teatrului
22 decembrie – CONSTANTA - Casa de Cultura a Sindicatelor
23 decembrie PLOIESTI - Casa de Cultura a Sindicatelor
24 decembrie – BUCURESTI - Teatrul National
25 decembrie BRASOV - Sala Reduta
26 decembrie – FOCSANI - Sala Teatrului
27 decembrie – BACAU - Casa de Cultura a Sindicatelor
28 decembrie – IASI - Teatrul National
29 decembrie – BOTOSANI - Sala Teatrului

Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.   
Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Teatrul National sunt disponibile în toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,  BLT.ro si Bilete.ro.

Din programul concertelor nu vor lipsi: Overture “Die Fledermaus”, Kaiserwalzer, Voices Of Spring, Les Chemins De L-Amour , Il Bacio , William Tell , Four Seasons , Orpheus In The Underworld , Dance Macabre , Hungarian Dance No. 6 , Tales Of The Vienna Woods Waltz , Wiener Blut Waltz, Annen Polka, Musetta’s Waltz, Waltz From Eugene Onegin, Think Of Me (The Phantom Of The Opera ), Seven By The Beatles, Eine Kleine Nacht Musik, Omio Babbino Caro, Radetzky March. 

0 comentarii: