Radu Beligan - aniversare pe scena Palatului Copiilor

Vineri 14 decembrie marele maestru al dramaturgiei romanesti, Radu Beligan si-a celebrat cea de a nouazeci si patra aniversare, pe scena Palatului National al Copiilor, alaturi de publicul sau. Pentru acest moment special, Radu Beligan a ales reprezentatia “Confesiuni despre viata si arta”, un spectacol retrospectiv impresionant ce pune spectatorii fata in fata cu un actor aflat la ceasul destainuirilor si ii face partasi la o incursiune printr-o viata de om si printre file de istorie. Cei care inca nu au asistat la acest spectacol au sansa unei noi intalniri cu aceasta reprezentatie pe 30 ianuarie 2013.

La finalul spectacolului de vineri maestrul a primit, pe langa aplauzele la scena deschisa, multe flori iar Corul de copii al Palatului Copiilor l-a surpins cu o intonare in tonalitati angelice a binecunoscutului “Multi ani traiasca.”

Evenimentul de vineri este doar primul dintr-o serie de spectacole ce vor oferi publicului sansa de a fi alaturi de mari actori la ceas aniversar. Urmatorul spectacol festiv va fi “Straini in noapte”, o reprezentatie  ce se claseaza pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, adevarata opera de arta regizata de marele maestru Radu Beligan. Momentul aniversar il va avea in prim plan pe Florin Piersic si se va desfasura pe 27 ianuarie, tot la Palatul National al Copillor.

In decursul lunii ianuarie 2013 iubitorii de teatru sunt asteptati la Palatului National al Copiilor pentru urmatorele reprezentatii:

Podu’ (Horatiu Malaele, George Ivascu, Meda Victor) – 21 ianuarie ora 19.00
Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 27 ianuarie ora 19.00
Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biris, Andreea Sofron) – 29 ianuarie ora 19.00
Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00
Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

Biletele pentru aceste spectacole se gasesc in toata reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.
Foto credit: Alex Csiki - Art Photo Studio

0 comentarii: