Prima zi a festivalului OM BUN in acordurile lui Alifantis si Andries

Prima zi a Festivalului National de Folk Om Bun ofera prilejul unei intalniri cu doua nume mult asteptate de publicul bucurestean: Nicu Alifantis & Alexandru Andries.

Nicu Alifantis impresioneaza prin varietatea trailor pe care le starneste in randul publicului, spectatorii considerand adesea ca: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emotiilor, zambetelor si romantismului.”

In decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzica pentru numeroase reprezentatii teatrale si a sustinut mai mai mult de 4500 de concerte. Printre cele mai iubite melodii din repertoriul sau se numara “Emotie de toamna,” “Ce bine ca esti,”„Umbra,” „Ploaie in luna lui marte,” “Dupa Melci” sau “Piata Romana numarul 9”.


Personalitate complexa a scenei romanesti, Alexandru Andries este prezent in viața muzicala de peste 40 de ani, a lansat un numar impresionant de albume, a sustinut peste 3500 de concerte si a fermecat generații intregi cu piesa “Cea mai frumoasa zi.” Muzicianul se manifesta cu succes si in postura de autor de carte, grafician, architect si profesor, iar ampla sa activitate artistica a fost recompensata in decursul timpului cu numeroase distinctii.


Seara de 17 decembrie va fi intregita de recitalurile sustinute de Andrei Paunescu & trupa Totusi, Florin Sasarman si Walter Ghicolescu.

Programul celorlalte doua seri este urmatorul:

18 decembrie:
Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Serban
Catalin Stepa

19 decembrie:
Vasile Seicaru
Evandro Rosetti
Doru Stanculescu
Adrian Ivanitchi
Adrian Sarmasan

Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci indragite a folkului autohton: Maria Gheorghiu

Pentru Festivalul National de Muzica Folk Om Bun, gazduit de Teatrul Nottara, se pun in vanzare bilete valabile pentru o zi, in valoare de 80 RON si abonamente valabile pentru toate cele trei zile, in valoare de 200 RON.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

0 comentarii: