GaiaBoutiqueClub: Black and White Ball

"Femeile se gandesc la toate culorile cu exceptia celor din care culoarea lipseste. Am spus dintotdeauna ca negrul are totul. Albul la fel. Frumusetea lor este absoluta. Este armonia perfecta." Coco Chanel
 
Gaia Boutique Club si Belvedere Vodka va asteapta joi, 6 decembrie, de la ora 23:00 la un elegant bal in alb si negru, ce va recrea o atmosfera demna de prestanta unui singur cuvant: 'eticheta'.
Gazda si invitata speciala este top modelul Irina Lazareanu, mult-titrata muza a lui Karl Lagerfeld, cat si una dintre cele mai celebre romance la ora actuala. Dincolo de calitatea sa de host, aceasta va da startul serii din pupitrul DJ-ului. Asta pentru ca pasiunea Irinei pentru muzica este la fel de intensa si de cunoscuta, precum pasiunea sa pentru modeling sau moda in sine.
 
Invitatii sunt asteptati in tinute de gala, in alb si negru, intr-o atmosfera glamuroasa, unde majordomi personali vor servi caviar si vodka fina, iar prezentele feminine vor fi intampinate cu siraguri de perle si multe alte cadouri pretioase.
 
Va asteptam joi, 6 decembrie, la Gaia BoutiqueClub, de pe strada Tarmului, nr. 19, sa reconstituim notiunea de eleganta absoluta, alaturi de un icon absolut: Irina Lazareanu.

0 comentarii: