Expirat: Good Luck, Chuck! - 21 decembrie

GOOD LUCK, CHUCK! – Misiunea „Mayasul Tabacit”
Vineri, 21 decembrie @ Expirat

Umbla vorba ca pe 21 decembrie mayasii si ai lor au pus gand rau omenirii. Cum la Expirat inca nu am epuizat resursele pentru balamuc organizat si nici nu avem de gand sa o facem prea curand, ne-am decis sa o luam personal. Si e posibil sa se rezolve...

Acum ceva timp l-am trezit din somn pe Chuck Norris (un baiat foarte simpatic, de altfel) si dupa un numar considerabil de shot-uri l-am convins sa iasa din rezerva si sa se ocupe de masterplanul Expirat: Misiunea „Mayasul Tabacit”. Coordonatorul nostru din umbra i-a adunat pe The Expendables, i-a trimis in recunoastere, iar pe 21 decembrie va da chiar el o fuga rapida pana in Guatemala sa puna punctul pe „mayasi” si sa le scoata din cap ideea de a incheia calendarul.

Cum domnului Chuck ii plac doar situatiile limita, iar fusul orar lucreaza in favoarea lui mereu, are timp sa se prezinte ca invitat de onoare la petrecerea de trimitere in misiune. Pe 21 decembrie, in Expirat. La ora 22:00 fix (Chuck Norris nu intarzie niciodata), in 2 camere (Chuck Norris are nevoie de spatiu), la 2 baruri (Chuck Norris bea mai multe shot-uri in acelasi timp), cu actiune si superactiune cu bass, in difuzoare (Chuck Norris nu danseaza pe altceva si nu percepe alte sunete) de la Eko in Expirat si Stefan in Room 2.

Cine tine cu omenirea vine in Brezoianu 4 sa-i zica omului „Good Luck, Chuck”, pe ultima suta, sa se traga in poza cu el si sa se asigure ca e determinat sa nu dispara in misiune...iar. Cine tine cu baietii rai, calca in Expirat pe propria raspundere.

Iar daca ajungem toti intregi acasa dimineata, inseamna ca mayasul a fost tabacit...definitiv.

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: