Expirat: Alternativa - 5 decembrie

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 5 decembrie cu Stefan

Miercuri, pe 5 decembrie, Alternativa ia o pauza foarte scurta de la live-uri si se concentreaza pe ce se aude in difuzoarele de peste granite, pe la festivaluri, pe la radiouri de profil sau pe ce mai canta trupele voastre preferate din Romania.

Adica aduna tot Alternative-ul momentului, il combina cu clasice si il reda in difuzoare de la 22:00 pana dimineata. Evident, in Expirat – pe strada Brezoianu nr.4.

In spatele pupitrului ia loc alternativul se serviciu: Stefan, cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Pentru aceasta editie intrarea este libera, iar din 12 decembrie o luam de la capat cu concerte.


Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

Ora: 22:00
Intrare libera
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

0 comentarii: