Circue du Soleil si Sensation 2013 - verde la bilete

Biletele pentru doua dintre cele mai mari evenimente ale anului 2013 se pun in vanzare. De azi, fanii pot cumpara bilete pentru Sensation 2013, Source of Light. De maine, spectatorii au acces de asemenea la biletele pentru Cirque du Soleil, Alegria 2013. 

Sensation – Source of Light: biletele sunt disponibile incepand de astazi pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria Deluxe, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking). Presale: incepand de azi, un numar limitat de de bilete in Ring sunt disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation. Pentru a deveni membru al Clubului Sensation, acceseaza pagina oficiala Sensation.com aici.  

Sorina Burlacu, Director General Events: ”Ca peste tot in lume, line-up-ul, compus din DJ de top, va fi anuntat cu doua luni inainte de eveniment. Sensation este un show unic in care DJ-ii completeaza un spectacol de exceptie. Tinuta obligatorie este COMPLET ALBA, singura exceptie fiind incaltamintea, care poate fi si de alta culoare. Pantalonii din denim sunt permisi doar de culoare alba. Fanii care nu respecta aceasta obligatie nu pot participa la eveniment, chiar daca au bilet. Anul trecut, din 15 000 de participanti, aproape 4000 au fost straini, din Italia, Grecia, Spania, Franta, Ungaria, Turcia, Bulgaria,  dar si de pe alte continente, din tari precum Israel sau Coreea. Multi fani Sensation urmaresc aceasta petrecere oriunde se organizeaza ea pe mapamond. Source of Light este cea mai recenta productie Sensation, lansata in aceasta vara la Amsterdam”.  

Cirque du Soleil – Alegria: de maine, 13 decembrie, incepand cu ora 09.00 am, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv in Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/alegria sau pe www.eventim.ro. Pana pe 12  ianuarie 2013, clientii Orange pot cumpara bilete in Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai putin VIP.  Reducerea se aplica exclusiv clientilor Orange.

Sorina Burlacu, Director General Events: „Cirque du Soleil a fost cel mai bine vandut spectacol din sala in Romania in 2012. Peste 36 000 de oameni au asistat la cele 9 reprezentatii Saltimbanco din primavara acestui an, un succes de casa peste asteptari. De la cele 5 reprezentatii prevazute initial, la cererea publicului am suplimentat cu inca 4 spectacole. Alegría este un spectacol baroc, ce adopta un stil de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante, aproape eterice”

0 comentarii: