S-au epuizat biletele VIP pentru concertul Mircea Vintila si Brambura

Biletele VIP pentru concertul MIRCEA VINTILA si BRAMBURA, care va ave aloc duminica, 25 noiembrie, in Hard Rock Cafe s-au epuizat. Pentru fotografiile din cadrul sesiunii de autografe, fiecare participant este rugat sa vina cu propriul aparat foto.

Pentru concertul din care nu vor lipsi hituri precum: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand,” sau “Peste rabdari”  sunt inca in vanzare ultimele bilete din categoria I (80 RON -  loc la mese in fata scenei) precum si un numar limitat de bilete din categoria II (60 RON - loc la mese in sala).

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

MIRCEA VINTILA este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare: fermecator, si spiritual, artistul isi poarta publicul intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana. MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.

0 comentarii: