GuerriLive: Robin and The Backstabbers - 26 noiembrie

Lejeritate in creatie – asta e senzatia pe care ti-o dau piesele RATB sau dovada faptului ca atunci cand nu te chinui foarte tare sa pui niste cuvinte pe o piesa, tocmai atunci ele – cuvintele –  au tendinta de a se aseza pe “bucata” ritmata cu mai mult sens, si, in acelasi timp, mustind a intelesuri ascunse”, spune Bogdan Serban despre trupa Robin and the Backstabbers (RATB), trupa cu care va sta (si) la povesti luni, 26 noiembrie, in cadrul GuerriLIVE Acoustic Session,  de la 6 la 7 seara.

La aceasta ora, Robin and the Backstabbers cosmetizeaza ultimelor detalii ale celor 15 piese care vor constitui primul lor disc: ‘Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad” si a carui mare lansare va avea lor in Bucuresti, joi, 28 noiembrie, (Silver Church Club), Cluj 30 noiembrie (Flying Circus Pub), Iasi 8 decembrie (Underground Pub), Constanta 15 decembrie (Club Goblin).

Robin and the Backstabbers sunt recunoscuti pentru piesele “Vanatoare Regala”“Iguana facatoare de minuni” ,“Soare cu dinti”“(in 3 minute) Masina 682″, “Sat dupa Sat”, care s-au aflat timp de mai multe saptamani  in heavy rotation  in playlisturile Radio Guerrilla, cat si pe podiumul topului aceluiasi post de radio (Top Show cu Bogdan Serban si Mihai Dinu).

Pe 13 noiembrie, Robin and the Backstabbers au scos din sertar primul single al acestui disc – SPNZRTR – care a fost lansat impreuna cu videoclipul regizat de Barna Nemethi (Griffon&Swans) in cadrul emisiunii “Imi place sa Logout cu Bogdan Serban” pe Radio Guerrilla. Misterios, cinegetic si effervescent, cantecul a reusit sa ajunga pe locul 1 in topul singleurilor de pe iTunes in doar 24 de ore din momentul lansarii. Videoclipul poate fi vizualizat atat pe site-ul oficial al trupei: www.robinandthebackstabbers.com

Luni, 26 noiembrie, vei afla mai multe despre Robin si a sa trupa, in emisiunea GuerriLIVE Acoustic Session.
__________________________________________________________________________

GuerriLIVE Acoustic Session inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din studiourile Radio Guerrilla. Maestru de ceremonii - Bogdan Serban. In fiecare luni, de la 6 la 7 seara, si in fiecare duminica (reluare), de la aceeasi ora.
Concertele pot fi urmarite live, in fiecare luni, pe pagina de facebook a radioului

0 comentarii: