Godot Cafe-Teatru: Concert Luiza Zan - 24 noiembrie


Luiza Zan, una dintre vocile de excepție ale jazzului românesc, revine pe scena Godot alături de Mircea Mutulescu (voce), Albert Tajti (pian) și Daniel Dumitrana (contrabas). Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 22:00, cei patru se reunesc într-un concert în scop caritabil, în colaborare cu Asociația ”Darul Sunetului”.



Luiza Zan, una dintre vocile de excepție ale jazzului românesc, desemnată "Muzicianul anului 2011" în cadrul ultimei ediții a Galei Premiilor de Jazz, revina pe scena Godot Cafe-Teatru. Cu un palmares de concerte și evenimente artistice copleșitor, artista s-a avântat de curând în zona teatrului, semnând muzica ultimului spectacol al lui Radu Afrim, ”Năpasta”. Sâmbătă, 24 noiembrie, Luiza se înfățișează din nou publicului pe scena Godot, cu un bagaj de melodii emoționante, profunde, cântate in limbi exotice. Va concerta alături de "muzicieni vii", cum îi place cântăreței să-i numească: Mircea Mutulescu (voce), Albert Tajti (pian) și Daniel Dumitrana (contrabas) - iar surprizele se vor tine lanț.



Concertul are un scop caritabil - strângerea de fonduri pentru dotarea cabinetului de audiologie al spitalului de copii „M.S. Curie” - „Budimex” București. Deși este cel mai mare spital de copii din România, instituția nu a avut până acum posibilitatea testării auzului la copilul mic și la nou-născut. Dotarea acestui cabinet va facilita accesul la un diagnostic și o intervenție timpurie, esențiale pentru recuperarea în cazul copiilor cu deficiențe de auz.



„Darul Sunetului” este o organizație non-guvernamentală, non-profit și cu beneficiu public, ce are ca scop reprezentarea intereselor tuturor persoanelor cu deficiențe de auz din România. Obiectivul principal este îmbunătățirea situației persoanelor deficiente de auz, prin sprijinirea integrării sociale și profesionale.



Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.

0 comentarii: