Concert Ad Hoc - Blestemul piratilor



De secole călătoresc prin lume. Au trecut prin nenumărate avataruri. Puțină lume știe că cei șase Ad Hoc au fost pirați. Într-o noapte cu furtună, au naufragiat pe un vas blestemat. De atunci, blestemul îi urmărește. Ad Hoc încearcă să rupă vraja prin muzică, dans și povești. Ajută-i să scape de blestem! Vino să asculți poveștile de groază ale lupilor de mare, la o butelcă de rom.

Turneul de iarnă începe pentru trupa transilvăneană Ad Hoc cu un nou concept de spectacol. Sergiu „Corbu” Boldor, Adrian „Șoimu” Bologa, Dan „Ursu” Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc și Ciprian Mușat, pornesc prin țară pentru a spune povești piraterești.

Primea oprire e București. Vineri, 30 noiembrie, trupa face un popas în Centrul Vechi al Bucureștiului, adică în club Vertigo (strada Blănari, nr. 21, etaj).

Trupa de inspirație medievală a adunat cele mai frumoase melodii de pe toate teritoriile lumii și le interpretează în stil propriu, într-o manieră plină de energie. După multe păreri Ad Hoc sună rock, dar pe scenă se află instrumente acustice: viori, tapan, contrabas, chitară acustică, percuție. Ad Hoc aduce un alt mod de a privi muzica medievală, care este adusă în actualitate și pusă în valoare.

Concertul începe după ora 21. Prețul biletelor este de 15 lei. Acestea sunt disponibile prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro.)

Pagina oficiala Facebook: https://www.facebook.com/AdHocMedieval.

0 comentarii: