Biletele pentru concertul BZN de Craciun se vand „ca painea calda”



Biletele pentru concertul BZN din 6 decembrie se vand intr-un ritm foarte rapid, apropiindu-se de epuizare. Prima categorie de bilete care este epuizata este cea de 50 de lei (cele mai ieftine bilete). Nici la urmatoarele categorii nu au mai ramas multe bilete, acestea gasindu-si repede cumparatori. In concluzie, se mai gasesc putine bilete, doar cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, anunta organizatorii.

Celebra trupa BZN revine in capitala dupa aproximativ o luna de la ultima sa vizita. Olandezii vor sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert dedicat sarbatorilor de iarna, din care nu vor lipsi piese precum „Gingle Bells”, „I'm Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”.

Cei care nu doresc sa rateze show-ul de Craciun al celor de la BZN ar trebui sa se grabeasca si sa-si rezerve un loc in sala. Biletele se gasesc in urmatoarele puncte: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achizitiona de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.Bilet.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei (Categoria VIP)
- 250 lei (Categoria 1)
- 200 lei (Categoria 2)
- 150 lei (Categoria 3)
- 100 lei (Categoria 4)
-   50 lei (Categoria 5) (SOLD OUT)

~~Concertul de Craciun „BZN” va avea loc pe 6 Decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

     www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: