Targul Autor pregateste a 8-a editie

Ediția de toamnă a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România va avea loc la începutul lunii viitoare, pe 3 și 4 noiembrie, la Sala Dalles din București.

Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII –a ediție, este organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporană.
Târgul va fi deschis publicului între orele 11.00 și 20.00 și îşi propune să continue prezentarea noilor concepte în bijuteria de autor și cum poate fi ea purtată.
Publicul va putea găsi în cadrul târgului Autor bijuterii autentice create și realizate în România de tinerii designeri.
Fondatorul platformei Autor- bijuterie contemporană, Dan Pierșinaru, declară că „Târgul Autor, mai urcă o treaptă și consolidează prezența bijuteriei creative românești ai căror autori cresc cu fiecare ediție. Atât în diversitatea conceptelor prezentate cât și în varietatea tehnicilor folosite. Îmi face deosebită plăcere să anunț că față de edițiile precedente de această dată s-a înregistrat cel mai mare număr de aplicații primite în vederea selectării pentru participarea la târg. Pentru mine ca organizator este un semn extrem de pozitiv care mă motivează să continui promovarea și susținerea bijuteriei de autor contemporane românești.”
Peste 40 de designeri români sunt pregătiți să vă dezvăluie, în primul weekend din noiembrie, cele mai noi bijuterii de creație contemporană de autor dar și tendințele pentru 2013.
Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară și o ediție de toamnă (3-4 noiembrie 2012). Ediția trecută a avut loc pe 12 și 13 mai  a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.
Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană. www.dautor.ro

0 comentarii: