The Pixels lanseaza single-ul Take Over Control

Vineri, 21 septembrie, trupa PIXELS lanseaza un nou single: ”Take Over Control”. Inca din luna mai ‘Papa Was A Lover’, anunta un nou material discografic, dar iata ca a venit timpul pentru un al doilea release ce va putea fi descarcat gratuit de pe pagina http://www.thepixels.ro.

‘Take Over Control’ imbina perfect elementele electronice cu riff-urile alternative, ambele fiind ‘picmetate’ cu pasaje de hip-hop, fiind piesa care exprima, poate cel mai bine, noul sound PIXELS. Piesa transmite o schimbare de atitudine venita odata cu noua componenta a trupei, pentru ca, incepand de anul acesta, membrului fondator Catalin Rulea (voce, chitara & electronice) i s-au alaturat Andreas Aron (voce & bass) si Tudor Popescu (tobe).

Gandite, aranjate, inregistrate, re-aranjate, mixate si finalizate, cele 14 piese noi marca PIXELS sunt gata. Cel de-al doilea album al trupei va purta numele ‘TKOVRCTRL’ si va fi lansat in clubul Control, in data de 20 octombrie. Clubul Control nu este doar gazda evenimentului de lansare, ci si producatorul executiv al acestui nou album, asocierea venind aproape natural datorita multor congruente artistice ale PIXELS-ilor cu CONTROL-ul, cunoscut promoter al culturii alternative.

Atitudinea celor trei PIXELS-i vibreaza in armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. Lampile si tranzistorii se aseaza in sistem cu o noua constiinta de sine in lumina energiei lor. In vene le curge de fiecare data curentul alternativ pe care il auzi trecand prin neoanele din inima orasului. Muzica este Alchimia noastra! Vocea face ca vidul sa vibreze iar in acel ecou sec ne regasim pe noi insine. De la dementa spatiala la statiile de metrou... construim... caramida cu caramida.

Noi suntem PIXELS.

0 comentarii: