The Light Cinema: Noul sezon Stand-up Comedy

Vineri 21 septembrie are loc marea deschidere unui nou sezon de Stand-up Comedy la The Light Bar in cadrul The Light Cinema din Liberty Center.
Va asteptam la un show incendiar, plin de energie si buna dispozitie, alaturi de Catalin Iliescu & Claudiu Constantin (Trupa Jokers), Raul Gheba (Trupa Aristocratii) si Traian Maicanescu.
Cei patru comedianti au pregatit un show in care rasul cu gura pana la urechi si descatusarea energiilor negative sunt garantate.
The Light Bar este gazda celui de-al patrulea sezon de stand-up comedy cu un show hilar alaturi de patru artisti talentati.
Show exploziv...
Evolutie spectaculoasa a comediantilor...
Momente de revelatie
Amuzante, teribil de amuzante...
Daca stii de gluma, te asteptam din 21 septembrie, in fiecare vineri, ora 21.00, la Stand Up Comedy @ The Light Bar.
Te invitam sa-i cunosti pe:
Raul Gheba (Aristocratii) - Stand Up comediant, jurnalist de umor si, in timpul liber, fantastic. Ii place sa rada de el la fel de mult cum ii place sa rada de altii.
Traian Maicanescu - Autodescriere: "Eu sunt cine sunt atunci cand sunt cine sunt! Observator al lumii inconjuratoare, chestionez tot ce mi se pare ciudat si sub forma de umor, stirnesc sau nu, momente de revelatie, momente de tip Ahaaaaa! Vino sa "ahaaaaa" impreuna si ia-ti toti neuronii la tine!"
Catalin Iliescu & Claudiu Constantin (Jokers) - “Am inceput stand-up comedy alaturi de Cristian Dumitru pe 12 iunie 2006, in Club A, cand a avut loc primul show al trupei Comedy Now. In vara lui 2006 ne-am mutat pe terasa Twice unde am sustinut vreo’ 20 de spectacole. Tot in seria show-urilor din Twice si-a facut aparitia Claudiu Constantin si trupa Comedy Now a fost completa. De aici au urmat peste 500 de show-uri in toate orasele mari ale tarii. La sfarsitul lui 2007 Cristian Dumitru a parasit trupa Comedy Now si s-a altura celor de la Showtime. Dupa o serie de spectacole in doi si mai ales dupa emisiunea Varza TV, in care i-am cunoscut pe baietii de la Taxi Driver si am decis sa pornim la un nou drum impreuna, a luat fiinta trupa Jokers.”
Tarif intrare: 10 lei/pers
De Vineri 21 septembrie 2012, incepand cu ora 21:00.
In cadrul The Light Cinema Liberty Center.Step into the light !
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171 LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220)
PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 021 3699736/0737026224

0 comentarii: