Patru zile pana la concertul Il Divo

Cvartetul care a cucerit intreaga lume cu un stil opera pop unic soseste in sfarsit la Bucuresti. Mai sunt patru zile pana cand grupul format din tenorul american David Miller, cantaretul francez de muzica pop Sebastien Izanbard, baritonul spaniol Carlos Marin si tenorul Urs Bühler din Elvetia vor urca pe scena din Piata Constitutiei.

Spectacolul Il Divo presupune o adevarata calatorie muzicala, printre piese celebre din repertoriul international (cantate initial de artisti precum Frank Sinatra, Cher, Sarah Brightman, Celine Dion sau Toni Braxton), teme din musicaluri de mare succes (precum Moulin Rouge, West Side Story sau Evita), dar si compozitii proprii de pe cel mai recent album, intitulat Wicked Game si lansat anul trecut.

Desi cvartetul multinational va urca pe o scena montata pentru concertul din ziua precedenta, provocarile de ordin logistic nu sunt cu nimic mai prejos, anunta organizatorii evenimentului. Astfel, scena va fi complet reamenajata, conform cerintelor impuse de grandiosul spectacol Il Divo. Alaturi de cei patru cantareti, scena va gazdui o intreaga orchestra, formata din 30 de instrumentisti.

Tot de reamenajare se va bucura si spatiul din backstage, in care cei patru artisti, alaturi de interpretii care ii acompaniaza, se vor odihni si pregati pentru spectacol. Fiecare din cei patru componenti ai grupului va avea camera sa, la fel ca dirijorul orchestrei si directorul muzical al concertului.

Mai departe, asa cum era si de asteptat, cei patru cantareti proveniti din patru tari au gusturi culinare diferite. Ca urmare, cei de la Il Divo calatoresc in turneu numai insotiti de un bucatar care este gata la orice ora din zi si din noapte sa le satisfaca poftele. Organizatorii concertului de la Bucuresti vor face "cumparaturile" necesare, pentru ca maestrului bucatar sa nu-i lipseasca niciun ingredient.

Concertul Il Divo de la Bucuresti are loc in Piata Constitutiei, pe data de 23 septembrie, cu incepere de la orele 20. Evenimentul se bucura de sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Consiliului Local al Municipiului Bucuresti, prin ArCuB si CPPESCTB şi este organizat de East European Events şi Marcel Avram, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete la concertul Il Divo se gasesc la vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRARIILE HUMANITAS, CARTUREŞTI si pe www.eventim.ro.

0 comentarii: