Nicu Alifantis si Zan: doua categorii de bilete epuizate

Publicul a reacţionat promt după anunţarea concertului Nicu Alifantis şi Zan, programat pentru seara de 5 octombrie în Hard Rock Cafe: biletele VIP şi biletele din categoria I deja s-au epuizat


Pentru concertul din care nu vor lipsi piese foarte iubite, precum “Emoţie de toamnă,” “Ce bine că eşti,”„Umbra,” „Ploaie în luna lui marte,” “După Melci” sau “Piaţa Romană numărul 9”au mai mai rămas în vânzare doar bilete, cu loc, la preţul de 60 de RON.

După aproape un an de absenţă de pe scena bucureşteană, Nicu Alifantis & Zan pregătesc un concert de mare rafinament, pentru reîntâlnire cu publicul din capitală. Solistul impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneşte în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoţiilor, zâmbetelor şi romantismului.”

În decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzică pentru numeroase reprezentaţii teatrale şi a susţinut mai mai mult de 4500 de concerte.

Indiferent de categoria de bilet achizţionată, rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele, cu loc, la pretul de 60 lei, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

0 comentarii: