Local Records lanseaza un nou release: Coughy

Local Records lanseaza astazi, 13 septembrie, cel de-al doiseprezecelea release al sau semnat de Coughy.

Proiectul Coughy a inceput la sfarsitul lui 2009 in urma unui performance spontan dintre Vlad Stoica (synth + samplere), Ovidiu Bejan (ghitara + voce + effects) si Augustin Nicolae (bass + effects), in acel moment colegi in The Amsterdams, si dornici de eliberare din constrangerile stilistice si conceptuale ale unui sound dogmatic de 'indie'.

Conceptul Coughy urma sa fie exact opusul abordarii unui stil anume si a repetitiei unor piese stabilite. Improvizatia, spontaneitatea, inspiratia din surse culturale 'obscure' si increderea totala
reciproca sunt principiile pe care se bazeaza acest proiect, cu un suport visual puternic creat de artista visuala Color Nurse (Irina Stanciulescu). Rezultatul este imprevizibil inclusiv pentru protagonisti. Sound-ul asociaza liber drone si ritm, noise si armonii, electronic si analog, atmosferic si psychedelic, pop si experimental.

Sambata, 15 septembrie, va avea loc un concert Coughy si o petrecere de lansare la Club Control, Sala Berlin, la care va invitam cu mare drag. Intrarea libera.

Se asculta si se downloadeaza gratuit de la acest link:
http://www.localrec.ro/lcl12.html

LOCAL Records este o platforma de promovare a producatorilor de muzica
noua din Romania. http://www.localrec.ro
  06. Coughy - Stretch by Local Records 

0 comentarii: