Ioana Blaj si Paul Ipate in campania Generația Tom Sawyer

Ioana Blaj și Paul Ipate se alătură campaniei de promovare a filmului “Tom Sawyer”. După Gianina Corondan și Irina Margareta Nistor, a venit rândul celor doi tineri actori să dea viață personajelor Tom Sawyer și mătușa Polly, într-o sesiune foto în care s-a râs foarte mult.

Ioana Blaj a jucat în “Marți după Crăciun” (regia Radu Muntean), ”Liceeni, în 53 de ore și ceva” (regia Adrian Popovici) iar Paul Ipate a putut fi văzut în filmele”Hârtia va fi albastră” (regia Radu Muntean), ”California Dreamin’(nesfârșit)”(regia Cristian Nemescu) sau ”Visul lui Adalbert” (regia Gabriel Achim).

Cei doi au jucat împreună în piesa de teatru “Asta-i Tinerețea Noastră” după Kenneth Lonergan. Alături de actorul Conrad Mericoffer, regizorul Radu Iacoban și actrița convertită în scenograf – Ana Ularu, Ioana Blaj și Paul Ipate au pus în scenă acest spectacol la Godot Café Teatru.

Ioana Blaj a fost selecționată să participe în secțiunea “Tinere talente” a Festivalului Internațional de Film de la Namur care se va desfășura în perioada 28 septembrie – 5 Octombrie 2012.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film. Campania a fost lansată săptămâna trecută de vedeta de televiziune Gianina Corondan.

Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România,  shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuția filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar și celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

Tom Sawyer nu se gândește decât la pozne și trăsnăi – toate acestea spre nefericirea mătușii sale, Polly, cu care trăiește în micul oraș St. Petersburg, de pe malul râului Mississippi, alături de fratele său vitreg, Sid. Deși e o misiune extrem de complicată, Polly a decis să ia asupra sa responsabilitatea de a-l crește pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubește aventura la fel de mult ca și el, Huck Finn. Tom și băiatul orfan, care trăiește într-un butoi la marginea orașului, petrec fiecare clipă liberă împreună.

Distribuit de Parada Film. / Văzut de Radio Guerrilla / Recomandat de PORT.ro

0 comentarii: