Godot Cafe-Teatru 15 - 16 septembrie

Sâmbătă, 15 septembrie, ora 19:00
“Cupluri” după David Lindsay-Abaire
Regia: Vlad Zamfirescu

Cu: Diana Cavaliotti, Andreea Vasile, Tudor Aaron Istodor, Mihai Conrad Mericoffer/ Dan Rădulescu, Irina Velcescu/ Cristina Florea
Durata: 1h 10
Preț bilet: 25 lei

O comedie cu accente absurde în care publicul devine, pe rând, martorul a trei situaţii inedite: o cină între două cupluri este dată peste cap de un ingredient „culinar”; o seară a confesiunilor adulterine este întreruptă de o apariţie feminină din trecut; o fostă puşcăriaşă este agasată de „profesionalismul” poliţistului supraveghetor. Actori tineri, întorsături de situaţie şi mult umor pentru o seară perfectă la teatru.

Sâmbătă, 15 septembrie, ora 21:30
"O piesă deșănțată" de Lia Bugnar

Regia: Dorina Chiriac
Cu Marius Manole, Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, Andrei Alexandru Hutuleac
Durata: 1h 30
Preț bilet: 30 lei

“Un spectacol în care toate personajele au dreptatea şi motivaţiile lor, o comedie în forma cea mai pură, fără niciun fel de pretenţie de adâncime. Faptul că pe alocuri risul e întrerupt de o nedumerire de-a dreptul tragică e menit doar să dezechilibreze spectatorul, să-l ia pe nepregătite şi să-i smulgă noi hohote. O piesă care chiar e deşanţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul.”
- Lia Bugnar


Maratonul Teatrului Independent: Bucharest Fringe – Ediția a 2-a
Duminică, 16 septembrie, ora 21:00
"Marea iubire a lui Sebastian"

Cu: Marius Manole, Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria, Istvan Teglaş
Durata: 1h15
Preţ bilet: 5 lei

Având la bază fragmente din însemnările lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian şi piesa “Jocul de-a vacanţa”, spectacolul are în centru povestea de iubire dintre scriitor şi Caler, mare actriţă a perioadei interbelice. Decor minimalist, pagini de jurnal intim, dialoguri imaginare între ea – acum, în vârstă – şi el, încă tânăr, şi muzica epocii.

0 comentarii: