Krypton Reunion, Targ3t si Shifting Sands la Posada Rock

KRYPTON, trupa cu state vechi ce a reusit mereu sa isi pastreze publicul aproape vine la Campulung in formula de aur, in care si-a pus amprenta asupra rockului romanesc, prin albumele de referinta: “Fara teama” si “Lanturile.” Eugen Mihaescu – chitara & voce, Sorin Voinea - clape, Razvan “Lapi” Lupu - tobe, Gabriel “Gurita” Nicolau - voce, Catalin Fotin, adica KRYPTON REUNION, vor urca pe scena pentru un recital in seara de 7 septembrie.

TARG3T revine la Campulung, dupa succesul inregistrat in concursul de anul trecut Formatia, ce activeaza inca din 1997 si pregateste pentru acest final de an lansarea primului album, a castigat Marele Premiu la editia din 2011 a Festivalului Posada Rock. TARG3T inseamna: Ionut Dumitrescu (trunx) – chitara, Ionut Olariu (myuz) – voce, Robert Bravjak (robi)– tobe, Adrian Uritescu (bila) – voce, chitara, Alin Mesaros (mesa) – bass.

Si castigatorii Premiului I la Posada Rock 2011, SHIFTING SANDS, se intorc la Campulung cu sonoritati heavy / progressive metal. In formula Daniela Oancea – voce, Bogdan Trimbaciu – chitara, Razvan Braileanu – bass, Bogdan Prundeanu – chitara, Andrei Ilie – tobe, trupa a participat anul trecut la finala nationala a Global Battle of the Bands, iar in luna iunie a acestui an a urcat pe scena celui mai prestigios festival de metal din Romania, OST Fest. In prezent, membrii SHIFTING SANDS  lucreaza la primul material discografic. 


Alte trupe deja confirmate in recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte (RO) , Ava Inferi (Portugalia), Abigail (RO), Infected Rain (Republica Moldova), Monarchy (RO), Akral Necrosis (RO), Todo (Republica Moldova).

Editia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 7 - 9 septembrie. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achizitia se poate face si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de Cultura "Tudor Musatescu" din Campulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

0 comentarii: