Mixul muzical de weekend

Inceput de weekend si cum altfel sa incepi weekendul decat cu ceva muzica cat se poate de noua.
Adunate pe parcursul ultimei saptamani iti propun cateva din track-urile ce mi-au atras atentia si, ce sper, ca te vor face sa dai din cap sau sa batai din picior.
Prima recomandare vine de peste Ocean, de pe albumul cu numarul 8 al trupei de metal crestin P.O.D. Un disc ce nu surprinde ascultatorul cu mai nimic, dar din care nu putem rata spre auditie urmatoarele doua melodii:
prima, Murdered Love, da chiar numele discului lansat pe 10 iulie.

A doua recomandare de la P.O.D. este On Fire, o melodie la fel de plina de energie ca prima, acestea fiind aproape singurele track-uri ce pot primi eticheta de metal de pe intreg discul ce suna mai mult ca o combinatie nereusita intre mai multe stiluri.

Schimband registrul ne regasim in Italia, iar de pe albumul de debut al lui Arisa (Amami) iti propun o melodie ce se potriveste ca o manusa pentru socialul local. "Democrazia" poate fi considerata o glumita, din partea artistei italiene, ce pe acest disc se canalizeaza pe cantece de dragoste. Doar ca, la fel ca in Romania, Democrazia are probleme sale.

Zona electro aduce cu sine o prima recomandare, auzita la Monici, ce vine din partea lui Balcazar & Sordo si a lor "Stalker" ce este un clar dancefloor killer.

Marco Briguglia s-a intors in Romania, continua sa produca si sa mixeze si ar fi indicat sa fii cat mai curand la unul din eventurile la care mixeaza. Cel mai nou remix semnat de Dj-ul catanez iti este oferit spre download, si ceea ce iti pot spune eu este ca merita atat auditia cat si includerea lui in playlistul tau.

Estonianca Maria Minerva se pregateste de lansarea unui nou disc, 4 septembrie - Will Happiness Found Me, si cu aceasta ocazie iti ofera spre auditie si free download o prima melodie de pe acest disc: "The Sound".

Last but not least.....cel mai fresh clip si track semnat Parazitii cu Dan Lazar.

0 comentarii: