Gala Premiilor Stand Up Comedy: Radu Isac

Radu Isac din trupa de stand up Aristocratii are suficienta experienta pe scena de profil, pentru a defini succesul in acest domeniu. Cu o viziunea clara si la obiect, Radu sintetizeaza: “succesul in stand up comedy insemna o sala plina, rasete, aplauze si... cat mai multi bani la final.

Iar despre o reteta a succesului Radu spune:  “tine de fiecare comediant in parte si de ce i se pare lui ca e amuzant. De-a lungul timpului au fost impamantenite si retete clare pentru a face oamenii sa rada, dar, in opinia mea, cu cat te apropii mai mult de ele cu atat esti mai aproape si de esec.

A doua editie a Galei Premiilor Stand up Comedy va fi ocazia perfecta pentru a afla cum isi cucereste publicul fiecare comediant. Spumosul eveniment va avea loc pe 9 noiembrie la  Palatul Copiilor si va reuni nu mai putin de 15 comedianti de succes, pentru 4 ore de show.

Pe parcursul celui mai cumprinzator spectacol de stand up al anului vor urca pe scena: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo si Andy.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

0 comentarii: