Festivalul Posada Rock intr-o noua prezentare

După ce, în anul 2011, Festivalul Posada Rock a fost repus în drepturi, reluându-se astfel o veche tradiție, ediția din acest an va îmbrăca haine noi.

În 2012, Posada Rock îşi păstrează statutul de festival concurs dar se va încadra şi în categoria evenimentelor cu participare internațională. Pe scena din Câmpulung Muscel vor evolua, în recital, nume ale scenei mondiale şi legende rock autohtone. Organizatorii declară: “Posada Rock îşi păstrează caracterul de rampă de lansare pentru trupele rock şi câştiga la capitolul spectacol”

Ediţia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 7 - 9 septembrie. Mai multe detalii, despre modalitatea de înscriere la concurs şi  despre trupele care vor cânta în recital vor fi oferite în curând.

Posada Rock este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Cavalleria Events şi Asociația Ost Cultural Events

Festivalul Posada Rock a debutat în 1986 şi se desfăşura anual, timp de 3 zile în septembrie, la Teatrul de Vară al Casei de cultură "Tudor Muşatescu" din Câmpulung. A fost apreciat apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

0 comentarii: