Festivalul Posada: Premii in valoare de 2000 de euro

Trupele clasate pe primele patru pozitii la concursul din cadrul Festivalului POSADA vor fi premiate cu vouchere, in valoare totala de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor. Acestea vor putea fi utilizate pentru achizitia de instrumente sau accesorii muzicale.

Premiile acordate vor fi urmatoarele:

Marele premiu – voucher in valoare de 1000 euro
Locul 1 – voucher in valoare de 600 euro
Locul 2 – voucher in valoare de 300 euro
Locul 3 – voucher in valoare de 100 euro

Reprezentantul M&C Musical Instruments Distributor, domnul Calin Ilie, vechi prieten si sustinator al festivalului, declara: „suntem onorati sa sustinem un eveniment de traditie precum Festivalul Posada si sa venim in sprijinul tinerilor muzicieni.

In 2012, Festivalul de la Posada se va bucura, in premiera si de participare internationala dar, isi va pastra si statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aiciInscrierile continua pana pe 10 august. Materialele specificate in regulament sunt asteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com

Ava Inferi este primul invitat de peste hotare al Festivalului Posada 2012. Trupa portugheza va reveni in Romania, in formula: Rune Eriksen (chitara), Carmen Susana Simoes (voce), Joana Messias (bas), Andre Sobral (chitara) Sasha Horn (tobe) si va sustine un recital, in seara de 8 septembrie.

Editia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe: Eventimsi My Ticket. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

Biletele se vand si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura "Tudor Musatescu" din Campulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

0 comentarii: