Concert Apostate, Armies on Enlil si Walk the Abyss

Mighty Owl Productions - agentia care v-a adus in premiera in Romania nume precum Parkway Drive, Suicide Silence, Malevolent Creation, Decapitated, Origin sau Psycroptic - va invita pe 8 august la Club Fabrica pentru un alt eveniment de profil unde cap de afis sunt rusii de la Apostate.

Apostate a luat de fapt nastere in Praga, Cehia la initiativa a cinci tineri rusi cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani. Formatia a castigat rapid admiratia scenei locale astfel ca debutul, un EP intitulat Traits, a devenit subiect de discutie nu doar in Praga ci in intreaga tara.

In mai putin de doi ani formatia a reusit sa imparta scena cu nume precum A Plea for Purging, Texas In July, War From a Harlots Mouth, Arsonists Get All the Girls, Yashin, Billy the Kid, Salt the Wound, Here Comes the Kraken sau Show Your Teeth.

Grupul va ajunge la Bucuresti pentru a-si prezenta noul CD intitulat Seaborne, inregistrat in studioul Mangled din Manchester, Anglia.

Alaturi de Apostate vor concerta:

Armies Of Enlil (deathcore, Romania) - formatia ce are in componenta un fost chitarist Avatar, nume ce deja a facut o impresie mai mult decat placute la diverse evenimente din Romania - printre care si OST FEST - grupul ajunge la Club Fabrica pentru a prezenta viitorul material de debut, inregistrat alaturi de Marius Costache, a carui lansare va fi anuntata cat de curand.

Walk The Abyss (hardcore/deathcore, Romania) - Walk The Abyss a fost fondata in vara anului 2011 in Bucuresti, avandu-i ca fondatori pe Dan, Luchian si Dragos. Tinta comuna era de a evolua din proiectul anterior, in ceva cu totul nou si modern. In curand, Codrin s-a alaturat ca si al doilea chitarist si Doc ( First Division / DBD) a devenit vocea brutala a trupei. Stilul abordat este un mix intre deathcore , groove metal si djent.

Pretul unui bilet este de 20 de lei. Biletele se vor gasi doar in seara evenimentului, la intrarea in club.

Apostate. | 'Hermeneutic Circle' from Λ P O S T Λ T E. on Vimeo.

0 comentarii: