Teatrul: Monoloagele Vaginului - 27 iunie

[UPDATE] Din motive independente de organizatori, reprezentatia din 27 iunie se anuleaza.
 
Pentru ca vremea s-a incalzit si ne imbie sa ne petrecem timpul in aer limber, pornin stagiunea de vara, afara, pe terasa de Garage club & lounge. Un spatiu deschis si cald, aerisit si primitor, terasa de la Garage club & lounge va fi gazda spectacolului „Monoloagele Vaginului”.  Piesa se apropie de a 300 reprezentatie, dupa mai bine de 7 ani de zile, devenind astfel un clasic al spectacolelor de club, un „must see” pentru pulbicul iubitor de teatru.  
Miercuri, 27 iunie, ora 21.00, Garage club & lounge va asteapta cu coctailuri si bauturi reci, la o seara racoritoare de teatru independent.  Se va urca pe scena Diana Giubernea, sub regia lui Mona Gavrilas, pentru a da din nou viata personajelor specifice din „Monoloagele Vagniului”.
Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim (magaziniele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.to). Pentru rezervari in sala va rugam sunati la numarul de telefon 076 942 7243. Accesul se va face de la ora 20.30, spectacolul incepand la ora 21.00

0 comentarii: