Control Club: Summer Pasparty - 20 iunie

Miercuri 20 iunie, ora 22.00 @Control:
SUMMER PASPARTY by Paspartu


Incepand de saptamana aceasta, Control trece la programul de vara (duminica/ luni/ marti inchis), dar ne revedem miercuri pe ringul de dans, la Summer Pasparty!
Vino sa sarbatorim, alaturi de Asociatia Paspartu si Revista Arte & Meserii, inceputul vacantei si incheierea unui sezon care le-a adus multe reusite. Dupa un Street Delivery "la cald", ne promit o seara plina de energie si muzica ”racoritoare” din tonomatul Paspartu!

Intrarea este libera.

” Aşteptăm să ne revedem cu prietenii Paspartu, sa socializam si sa dantuim pana in zori.Revistele, mai noi, mai vechi, vor sta la dispozitia voastra, Tuborg-urile la promotie 2+1 gratis va vor face cu ochiul de la bar, iar membrii asociatiei va vor primi cu caldura.

Anul acesta, Asociaţia Paspartu si Revista Arte & Meserii au implinit doi ani de existenta, sarbatorind evenimentul cu o lansare aniversara a numarului 9 rAM.

Si poate cadoul cel mai frumos a fost Premiul 2 la sectiunea „Arta si cultura”, primit in cadrul Galei Societatii Civile, pe 28 mai.

Ne-am intalnit cu mic cu mare la standul Art Puzzle de pe Arthur Verona, iar saptamana viitoare va asteptam cu noi surprize in cadrul festivalului Femei Pe Matasari.

Dar, pana una alta, miercuri continuam seria Paspartyurilor de sezon, cu care v-am obianuit deja, in Club Control.”

0 comentarii: