Control Club: Best of Anim'Est 2011

Miercuri 27 iunie, ora 20.30 @ Control:
Best of Anim`est 2011
After-party: Dance Division cu Nek

Inscrierile pentru Anim'est 2012 tocmai s-au incheiat, iar filmele selectionate vor fi anuntate la inceputul lunii august. Vino miercuri, 27 iunie, in club Control, sa revezi seria de animatie Best of Anim`est 2011!

La biroul Anim'est au ajuns, anul acesta, peste 900 de filme din 69 de țări ( Qatar, Venezuela, Panama, Etiopia, Kazahstan, Burkina Faso, Kenya, Islanda, Antilele Olandeze) , demonstrand ca Anim'est a reusit sa ajunga in toata lumea.

Anim`est 2012, cea de-a 7a editie a festivalului de animatie, se va intampla la Cinema Patria, Cinema Studio si ArCub si va avea mai multi invitati decat in anii precedenti. 

Cu putin timp in urma s-a finalizat si workshop-ul Animation Worksheep, unde participantii si trainerii au conceput si produs 6 animatii, care vor fi proiectate in deschiderea Anim'est.
Dan Panaitescu si Dragos Stefan , doi dintre traineri, au primit cea mai importanta distinctie pentru un film de animatie, pentru filmul “Crulic – drumul spre dincolo“ : Premiul pentru Cel Mai Bun lungmetraj la Festivalul International de Film de la Annecy  (cel mai mare si important festival de film de animatie din lume) .

Stay tuned for more news and party on!

Dupa proiectie, seara continua cu  Dance Division , after-party by Nek.
Intrarea este libera.

Wednesday Bar Special offer: TUBORG 2+1 gratis

0 comentarii: