Control Club: Astronautalis & Bleubird (USA, Fake Four)

Vineri, 16 iunie, ora 23.45 @Control TuborgSound prezinta:
ASTRONAUTALIS & BLEUBIRD (USA, Fake Four)
Live @Control

Sambata 16 iunie, turneul de promovare a noului album il aduce pe Astronautalis - un nume reprezentativ al hip-hop-ului alternativ american-, pe scena din Control, cu un show inedit alaturi de Bleubird, un MC la fel de celebru cu un umor caustic. Cei doi s-au facut remarcati la nivel international pentru petrecerile ”demente” facute impreuna sub numele de Boyfriends Incorporated.
Show-ul va incepe la miezul noptii, asa ca aveti timp inainte de Street Delivery si alte programe recreative de sambata :)

Intrarea este libera.
Eveniment este organizat cu sprijinul TuborgSound.
***
Cei 6 ani de activitate ca MC n-au fost de ajuns ca sa il indeparteze pe Andy Bothwell aka ASTRONAUTALIS de background-ul sau indie rock. Cu un bagaj de 3 albume si vreo 1250 de concerte la activ, Andy calatoreste in toate colturile lumii, si isi slefuieste stilul muzical ”on the road”, pastrand un echilibru bine calculat intre hip hop, folk si American indie rock.

Cel mai recent album, „This Is Our Science“, lansat anul trecut sub label-ul Fake Four alaturi de producatorul John Congleton cunoscut pentru colaborarea cu Explosions in the Sky, The Thermals si Modest Mouse, e o combinatie perfecta intre muzica si fictiune. Fiind mereu in miscare, mereu experimentand si descoperind lucruri noi, Astronautalis isi gaseste inspratia pentru freestyle in viata de zi cu zi, rezultand o colectie impresionanta de povesti pline de culoare.

With such a scope of subjects spanning over the colorful cadre of characters, it seems as if Astronautalis must have lived a thousand lives in his 27 years.- http://www.fakefourinc.com

Justin Vernon si S. Carey de la Bon Iver vor scoate in curand un album cu Astronautalis
: http://pitchfork.com/news/46091-justin-vernon-makes-lp-with-rapper-astronautalis/

Am minimaliza valoarea artistului BLEUBIRD (USA, Fake Four), daca il prezentam pur si simplu ca MC. Bleubird vine sa completeze show-ul din Control cu interventiile sale pline de energie si sarcasm.

He is the message and the messenger – the transmission and the tower. At home in transit, travel is at the basis of his trade: it is constant evolution that defines Bleubird.- http://www.fakefourinc.com

Bleubird urca pe scena cu istorii pline de substanta, ”camuflate” intr-un stil captivant sub o masca de sarcasm si umor negru, fiind un observator atent al peisajului contemporan si a personajelor care se perinda prin el. 
Din Florida pana la Berlin sau Montreal, Bleubird s-a infiltrat in multe comunitati si a devenit o parte din ele. Si-a inceput cariera in 1999 in Florida , iar dupa ce a lansat un cd ca membru al grupului rap Gunporn a mers in turneu alaturi de ei in Europa si Japonia, Bleubird s-a indreptat spre o activitate muzicala nomada. Nu renunta la munca de studio, insa prefera sa colaboreze si sa se alature in turnee unui tip variat de artisti de valoare ca Deerhoof, Battles, X-Makeena, Leo Tardin, Masta Ace, Fatlip, Amon Tobin, Kid Koala, Otto Von Schirach, De Bug, Dalek, Lightning Bolt, Anti Pop Consortium, Xiu Xiu si multi altii.

0 comentarii: